Serveis Principals

A FOLGARONA S.A. oferim els següents serveis des de la nostra seu a Mataró. El nostre equip es mou per tota la província de Barcelona realitzant projectes a mida pels nostres clients.

Energia Solar Fotovoltaica

Energia Solar Fotovoltaica

Realitzem estudis i assessorament per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.

Aerotèrmia

Aerotèrmia

Podem realitzar un estudi per instal·lar un sistema d’aerotèrmica. Sistema que permet generar aigua calenta sanitària i calefacció per optimitzar l’energia al màxim.

Fontaneria

Fontaneria

Des de Folgarona ens encarreguem d’instal·lar i reparar tot tipus d’instal·lacions de fontaneria, tant domèstiques com industrials.

Calefacció

Realitzem instal·lacions de calefacció destinades a escalfar tot tipus d’habitatges i espais industrials. Realitzem un estudi del espai per optimitzar la energia necessària per tenir-ho a una temperatura adient.

Aire condicionat

Aire condicionat

Necessites refrigerar la teva llar o el teu negoci? El nostre equip d’experts t’assessorarà a la planificació i instal·lació del seu sistema d’aire condicionat a Mataró. Confia en la nostra experiència.

Instal·lacions elèctriques i automatismes

Instal·lacions elèctriques i automatismes

Podem realitzar les instal·lacions des de cero o fer un seguiment i manteniment, tot dependrà del que necessiti. També instal·lem tot tipus d’automatismes per portes i finestres.

Altres Serveis

Els nostres experts són capaços d’abastar gran quantitat de projectes de tot tipus.

Alguns dels serveis que també oferim son:

  • Instal·lacions de gas: Realitzem instal·lacions de gas a Mataró, tant en habitatges particulars com en locals comercials.
  • Climatització: També ens dediquem a instal·lar i reparar sistemes de climatització a Mataró.
  • Xarxes informàtiques: Treballem amb diferents sistemes de telecomunicacions, vingui a veure’ns i l’assessorarem.
  • Telecomunicacions: Treballem amb diferents sistemes de xares i fibra òptica.
  • Manteniments: Disposem de contractes de manteniment segons les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i estudiarem quin tipus de contracte és el que millor s’adapta a les teves necessitats.
  • Altres Disposem de personal qualificat per realitzar instal·lacions d’antenes, vídeo porters i sistemes de protecció contra incendis.

Qualitat en cada projecte des de 1951.
La nostra experiència ens avala!